Adidas NMD Human Race

Veel Kleuren, twee genie partners en een sterke boodschap:. Human Race We behoren allemaal tot hetzelfde ras We zijn allemaal mensen..
Na de overweldigende samenwerkingen op het Superstar en de Stan Smith Pharrell Williams en adidas samen weer op en presenteren de nieuwe NMD "Human Race" Collection. De fel gewenste NDMS komen in vijf verschillende kleurstellingen: rood, blauw, groen, zwart en oranje. De sneaker is voorzien van de nieuwe zwarte ondersteunende kooi, een witte BOOST tussenzool, en een mesh naast wisselende insignes van Williams "Human Race" Theme. We zijn erg blij om u te presenteren de nieuwe NMD "Human Race" Collection bij 43einhalb!
De speciaal opgestelde ontwerp met zijn sterke kleuren geeft duidelijk de invloed van Pharrell Williams aan de NMD collectie van Adidas. Het ontwerp combineert Top-seller uit vroegere tijden, zoals de Micro Pater, de Rising Star en de Boston Super, dat het eindproduct de iconische sport en lifestyle sneaker maakt.
Elke schoen is, vergelijkbaar met de Supercolor Collection, worden de schoenen voornamelijk ingetoetste één kleur. De reeds bekende BOOST-zool zorgt voor een uitstekende demping, terwijl de nieuw ontworpen kooi stabilisator met fascinerende veter systeem speciaal voor deze NMD. Voor elke sneaker pair zijn er extra veters gratis.
Met het gevoel van wandelen in sokken, maar nog steeds met de nodige stabiliteit, de nieuwe NMD van Adidas zijn klaar om de harten van alle Sneaker-fans te veroveren. 


Adidas NMD "Human Race" Pharrell groen Zwart Wit BB0620

Adidas NMD "Human Race" Pharrell groen Zwart Wit BB0620

€189.99  €75.99
Uitverkocht: 823
(273)
Adidas NMD HUMAN RACE licht Blauw Zwart Wit

Adidas NMD HUMAN RACE licht Blauw Zwart Wit

€189.99  €75.99
Uitverkocht: 914
(307)
Adidas NMD HUMAN RACE matte Zwart Wit BB3068

Adidas NMD HUMAN RACE matte Zwart Wit BB3068

€189.99  €75.99
Uitverkocht: 892
(295)